Back to All Events

Informationskväll om den Europeiska utbildningen i Developmental Somatic Psyhotherapy

  • Ekskäret Klustret 36 Mäster Samuelsgatan Stockholm, Stockholms län, 111 57 Sweden (map)

Välkommen till en kväll då jag informerar om utbildningsprogrammet i Developmental Somatic Psychotherapy, som för första gången erbjuds i Stockholm. Kursstart i maj 2019. Det är sista gången som grundare, Ruella Frank, ger utbildningen utanför New York.

Under kvällen kommer jag att berätta om utbildningens upplägg och syfte, och ge en bakgrund till det som undervisas. Du har möjlighet att ställa frågor, och vi gör någon övning som ger en känsla av det arbetssätt som används under utbildningen.

Vi börjar 18:00 med lite fika, och fortsätter sedan fram till ca 20:30

Kvällen är kostnadsfri.

Maila mig för anmälan: Helena.kallner@gmail.com