Back to All Events

Moving Stories - en workshop om kraften i ickeverbal kommunikation

  • Pyskosyntesakademin 32 Tengdahlsgatan Stockholm, Stockholms län, 116 41 Sweden (map)

Välkommen till en workshop där vi lyssnar till kroppens intelligens, och utforskar de historier vi berättar ickeverbalt – genom vårt sätt att röra oss.

Rörelsen är vårt allra första språk och det är genom rörelse som vi lär oss var vi är, med vem vi är och att vi är. Utan att vi tänker på det berättar vi hela tiden för oss själva och andra hur vi har det genom vårt sätt att röra oss. När vi tränar oss på att lyssna till detta ordlösa språk kan vi dels få värdefull information om hur vi egentligen har det, och dels börja uppfatta nyanser i vår tillvaro som vi tidigare inte uppmärksammat.

Anmälan https://www.simplesignup.se/event/139689